text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Golyósretesz-csapok

A norelem golyósretesz-csapjaival a gépelemek és a munkadarabok gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók és rögzíthetők. A golyósretesz-csap egy hosszúkás csapból (fémcsap), egy rugóerővel rendelkező nyomógombból és egy reteszelőelemből áll a csavar végén. A reteszelőelem két golyóból áll, amelyek a reteszelő funkcióért felelősek.

Alkalmazás

A nyomógomb megnyomásával az alsó végén lévő két golyó kioldható és a csatlakoztatandó alkatrészek elhelyezhetők. A nyomógomb elengedésekor a golyók automatikusan reteszelődnek, és így biztosítják az oldhatatlan kötést. Akár L-markolatként, T-markolatként vagy gomba alakú markolatként – a norelem golyósretesz*csapok különböző markolatú változatokban kaphatók. Ezenkívül a norelem komplett rozsdamentes kivitelben kínál golyósretesz-csapokat, melyben minden alkatrész (markolat, nyomógomb, fémcsap és golyók) rozsdamentes acélból készül.