text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

norelem rögzít - Rugalmas szabványalkatrész rendszer

Rugalmas szabvány alkatrész rendszerünk


Szabványos alkatrészprogram a szerszám- és készülékgyártáshoz. Olyan készüléket épít, amelyben rögzítik és feldolgozzák a munkadarabokat? Ezután a „norelem rögzít“ főcsoportban megtalálja az ehhez szükséges összes szabványos alkatrészt. A csoportok sorrendje megfelel az építési folyamatnak. Alap, felhelyezés, pozicionálás, befogás, kezelés és tartozékok.

 

norelem szabványalkatrészek

 

Termékáttekintésünkben szabványos alkatrészek és kezelőelemek széles választékát kínáljuk. A szabványos alkatrészeket a mindenkori DIN / ISO szabványok szerint gyártjuk és minőségellenőrzésnek vetjük alá. Ez garantálja Önnek, vásárlójának a megbízható és kiváló minőségű termékeket.

 

Szabványos alkatrészeinket elsősorban a gép- és készülékgyártás területén (pl. készülékelemként) alkalmazzuk. A klasszikus szabványos elemektől, mint például csavarok és anyák, a kezelőelemeken át, mint például a gépfogantyúk vagy a szorító- és befogókarok, az összetett befogás- és hajtástechnikáig. A kiterjedt norelem termékpaletta DIN és szabványos alkatrészek nagy választékát kínálja Önnek, itt gyorsan és megbízhatóan megtalálja a megfelelő terméket.

 

A szabványalkatrészek előnyei

 

A szabványos alkatrészek használatának számos előnye van. A szabványos alkatrészek számos tulajdonságban szabványosítottak, és könnyen és egyszerűen cserélhetők/pótolhatók.

 

A norelem nagy szállítási kapacitással rendelkezik, így gyorsan és megbízhatóan kaphatja kézhez a termékeket. Az egyes szabványelemek összes CAD-adata ingyenesen letölthető. Könnyedén integrálhat minden műszaki és geometriai adatot a rendszerébe, és teljes mértékben a tervezésre koncentrálhat. Szakértőink személyesen is szívesen adnak tanácsot, ha bármilyen kérdése van a választékkal kapcsolatban.